FLOW Ridning

BBH-træning sammen med hands-on bodywork til hest og rytter – få det bedste fra mine to verdener, når jeg kombinerer BBH-træning med hands-on bodywork til hest og rytter.

Du har lyst til at arbejde med de små detaljer, og vi laver et træningssamarbejde omkring din hest og dig. Gennem sessionerne anvender jeg kropsterapien – til at løsne spændte muskler og hjælpe jer til et nyt bevægemønster – kombineret med nærværende undervisning, hvor vi sammen arbejder hen mod den gode egenbalance hos din hest såvel som dig.

NÅR VI ARBEJDER PÅ FLERE PLAN MED EKVIPAGEN, KOMMER DEN ØNSKEDE ÆNDRING I FX BEVÆGELSESMØNSTRET SOM REGEL HURTIGERE END ELLERS…

Målet er større lethed i træningen, såvel fysisk som psykisk. Mit ønske er, at du kommer ind i en tilstand af flow og oplever total samhørighed med din hest i længere og længere tid ad gangen.

Vi tager udgangspunkt i din hest, dig og jeres fælles udfordringer. Jeg vil bruge redskaber fra hele min værktøjskasse efter behov, når vi mødes; og vi kan kombinere på kryds og tværs, præcis som vi finder det mest hensigtsmæssigt.

1. session på 75 minutter: 800,- kr. med ekstra tid til afklaring
– efterfølgende sessioner a 60 minutter: 650,- kr.


FORLØB MED FLOW RIDNING

Pakkepris for 1 session a 75 minutter og 4 sessioner a 60 minutter: kr. 2.900,-
Mellem sessionerne har du mulighed for at sparre med mig omkring din træning.
Beløbet skal betales ifm afregning af 1. session, og skal anvendes indenfor 2 måneder medmindre andet aftales. Hertil kommer evt. kørsel.


”Kombinationen af undervisning og dine evner til at løsne og afspænde hesten og rytteren var så godt! Efter min mening en perfekt kombination. Det er med til at give en hurtig respons fra hesten, så den nemmere kan gøre det man beder den om, i stedet for at den er nødt til at finde en måde at kompensere.”

Charlotte, der har været med til at ‘testkøre’ dette produkt