Rideundervisning & træning

Basistræning – Er at se, som fundamentet for din og hestens fælles rejse. En hest med fundamentet i orden kan stoppe, starte og dreje for ganske lette signaler fra rytteren, den bruger sin krop godt og sundt og er motiveret for at gå til ridning. Og så er det en fornøjelse at ride på en hest med sin basistræning i orden – eller på vej dertil i en god og fremadskridende proces – det giver rideglæde.

Under undervisningen kan vi arbejde med din hests signalforståelse; dens balance fra jorden og fra sadlen; takt og ligeudretning; din opstilling og evt. ubalancer i din krop; de mere energetiske faktorer i ridningen. Jeg arbejder fra jorden, i longe, med hesten under rytter, anvender bomme – og tilrettelægger lektionerne, så de passer til både dit og din hests behov. Ryttere på alle niveau er meget velkomne – ligeledes de forskellige hestetyper. Særligt brænder jeg for at arbejde med de unge ryttere fra ca. 10 år og opefter.

Jeg tilbyder enelektioner, holdtimer (se priser) samt kurser og workshops efter nærmere aftale. I sommerferien åbner jeg op for ridelejr til juniorrytterne. Har du særlige ønsker eller ideer til et forløb, hører jeg meget gerne fra dig.

Med en uddannet BBH-Basisinstruktør fra Blue Berry Hill v/Susan Kjærgaard er du sikret seriøsitet og faglighed samt en instruktør, der kan hjælpe såvel hest som rytter. Under vores uddannelse lærer vi blandt andet om hestens adfærd og indlæring samt omkring motivation og konfliktadfærd. Vi får også viden omkring hestens biomekanik, altså hvordan hesten bruger sin krop, så vi kan træne den til at bruge kroppen bedst muligt fremadrettet – for at få en sund, glad og holdbar hest.

MED EN STABIL INDSATS KOMMER DE ØNSKEDE RESULTATER

Du har mulighed for at ride enelektioner på 30, 40 eller 60 minutter (andet tidsrum kan vi også aftale). Den første gang vil jeg klart anbefale 60 minutter, så vi har god tid og kommer godt i gang. Jeg kører gerne ud til dig mod kørepenge og hvis I kan samles mindst 3-4 ryttere på samme adresse. Du er også velkommen til at benytte min ridebane. Undervisningen vil typisk omhandle basistræning samt finjustering af dine hjælpere herunder opstilling.